A Budai Bosch Car műhelyében szakszerű olajcserét és motorolaj cserét is végzünk szakembereink segítségével. A bűvös 15 000 kilométernél a legtöbb jármű gyártójának specifikációja szerint ellenőriztetni, illetve cseréltetni kell az olajszűrőt és a motorolajat. A Budai Bosch Car Service professzionális olajcserét és szűrőcserét kínál – a szervizkönyvbe való pontos bejegyzéssel és a fáradt olaj szabályszerű ártalmatlanításával. Ha Ön egy olyan céget keress, aki magas színvonalon látja el az olajcsere, motorolaj cserét, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Olajcsere alkalmával mindig érdemes olyan márkákat használni, amelyek megfelelőek a szóban forgó motortípushoz, mert egyébként elvész a gyártói garancia. Ezért a Budai Bosch Car Service műhelyei kizárólag a motorgyártók specifikációit és követelményeit kielégítő minőségi olajmárkákat használnak. Számunkra a minőség és a színvonalas szolgáltatás nagyon fontos. Ezért az olajcsere, motorolaj csere szolgáltatásunk során is ezt tartjuk szem előtt.

Erre garantáltan számíthat, ha velünk végezteti az olaj és motorolaj cseréjét:

  • Gyors, megbízható és kedvező szolgáltatás
  • Kiváló minőségű olaj és új olajszűrő használata
  • Fáradt olaj szakszerű ártalmatlanítása
  • Szervizelési tevékenység dokumentálása

Olajcsere és motorolaj csere a motor hosszabb élettartalmáért

A rendszeres olaj- és szűrőcsere révén automatikusan biztosítható a motor élettartama alatt a zökkenőmentes működés. Ezért mindig tartsa rajta a szemét a jármű kilométer-számlálóján, és szükség esetén ellenőrizze a motorolaj szintjét.

Mit érdemes tudni még az olajcsere, motorolaj csere szolgáltatásunkról?

A Budai Bosch Car Service műhelyeiben dolgozó szakemberek természetesen a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelző visszaállításáról is gondoskodnak. Igény esetén a szervizkönyvben is dokumentálják az elvégzett munkát, hogy Ön mindig tisztában legyen a következő olajcsere, motorolaj csere esedékességével.

Bízunk benne, hogy az olajcsere, motorolaj csere szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük! Amennyiben bármilyen kérdése merült az olajcserével kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!