Felverődött egy kavics és egy repedés díszeleg a szélvédőjén? Érdemes odafigyelnie a problémára, hiszen nem csak esztétikai hibáról van szó, hanem akár a közlekedés biztonságát is zavaró sérülésről. Egyetlen apró kavics képes arra, hogy sokkal nagyobb kár okozzon, mint amire Ön gondol. Érdemes idejében kezelni a problémát, mert így gyorsan és költséghatékonyan lehet megoldani. Társaságunk egyik főtevékenysége közé tartozik a szélvédő javítás, amelyet több éves tapasztalattal és kiváló szakértelemmel látunk el.

Milyen problémákra érdemes még odafigyelni a szélvédők esetében?

A gépjármű vezetők gyakran találkoznak azzal a helyzettel, hogy napsütésben vagy esőben nem látnak ki rendesen az autó szélvédőjén. Ennek az oka egészen egyszerű, ugyanis a szélvédőn folyamatosan apró, leginkább kráterszerű sérülések keletkeznek akár a porszemektől, vagy mikronnyi kavicstörmeléktől. Idővel tehát akkor is aktuálissá válhat a szélvédő javítás vagy csere, ha látványos sérülést nem tapasztalunk a gépjárművön.

Ügyfeleink számára az időszakos karbantartás során erre a hibákra is felhívjuk a figyelmet. Számunkra fontos, hogy a hozzánk forduló ügyfelek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Elsősorban a biztonságos közlekedést tartjuk szem előtt. Ezért a legapróbb hibákra is időben felhívjuk a figyelmet.

Milyen technikával végezük a szélvédő javítást?

A szélvédő javítás során elsősorban arra törekszünk, hogy megoldjuk a problémát és nem egyből a cserét tekintjük jó opciónak.  A kőfelverődésből származó sérülést vákuum technológián alapuló módszerrel javítjuk. A szélvédő javításhoz speciális, műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával. Ha már a szélvédő sérülése nem javítható, akkor sok éves tapasztalattal a hátunk mögött szakszerűen elvégezzük annak cseréjét a fentebb leírt technológia alkalmazásával.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szélvédő javításával kapcsolatban, akkor keressen fel minket bátran! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak készséggel a rendelkezésére, hogy megválaszolják meg minden felmerülő kérdését a szélvédő javításával kapcsolatban! A weboldalunkon keresztül azonnali üzenetküldésre is van lehetőség, amelyet rövid időn belül megválaszolunk Önnek. Ezen felül akár telefonon, vagy személyesen is felveheti velünk a kapcsolatot!