Autószerelő műhelyünk

Autószerelő műhelyünk a Bosch Car Service szervíz hálózatának tagja, ennek megfelelően márkafüggetlenül vállalunk időszakos karbantártási munkákat és javításokat, garanciával és minőségbiztosítással.

A műhely modern Bosch diagnosztikai műszerekkel van felszerelve és egy időben akár öt jármű párhuzamos szerelésére is alkalmas. Ezen műszerek segítségével, nagy tapasztalattal rendelkező szerelőink gyorsan és hatékonyan térképezik fel a hibákat. Szerelőink mottója a magas minőség és tiszetsség és megbízhatóság. Műhelyünkben szerelőink minden esetben szem előtt tartják a vállalt határidőt. 

Mindezeken felül műhelyünk modern lézeres Hunter eszközökkel is rendelkezik futóművek beállításához és abroncsok centirozásához.

Minőség

Az elvégzett munka minősége nálunk minden felett áll, ez a garancia ügyfeleink, megrendelőink elégedettségére

Garancia

Minden elvégzett munkára, legyen szó rutin szervízről, vagy nagyobb szerelésekről, garanciát vállalunk, szerelőink kizárólag megbízható munkát adnak ki a kezük közűl.

Gyorsaság

A kisebb szervízeket egy napon belűl elvégezzük, de a legtöbb javításra sem kell pár napnál többet várni. Minden esetben törekszünk a vállalt határidők betartására.

Mit vállalunk?

Személy és kisteherautók teljes körű szervizelését, javítását, karbntartását vállaljuk márkától és típusfüggetlenül