Mindenki emlékszik még arra, amikor nem volt autóklíma és több száz kilométert kellett megtennünk a forró járművekben. Természetesen annak is volt egy varázsa, de valljuk be, hogy nem igazán járult hozzá a komfort érzetünk növeléséhez az utunk során. A technika rohamos fejlődésének köszönhetően ez már a múlté. Egyszerűen csak felhúzzuk az ablakokat és bekapcsoljuk az autóklímát, amellyel akár a legnagyobb hőségben is kellemes hűsben tölthetjük az utazást.

A gépjárműben lévő klíma a komfortérzet növelésén túl egy fontos biztonsági dolog. A nyári kánikulában csökken a vezetés közbeni reakcióidő ezért jelentősen megnő a balesetek kockázata. Ezért lett ma már fontos az autókban a  klíma és ezért lett alapfelszerelés a legtöbb típusnál. Ahogy az autó egyes egységei, úgy az autóklíma is időszakos szervizelést igényel.

Azonban vannak olyan esetek, amikor a rendszer meghibásodik, vagy karbantartásra szorul. Az autóklíma szerviz szolgáltatásunk során minden felmerülő problémára a legjobb megoldást nyújtjuk ügyfeleink számára. Szakképzett és tapasztalt kollégáink számára nem jelent kihívást egyetlen típus és márka sem.

Autóklíma szerviz a Budai Boschnál, a megszokott minőséggel és garanciával.

Mikor érdemes az autóklíma szerviz szolgáltatásunkat igénybe venni?

Napjainkban a klímaberendezés egyre inkább a gépjármű alapfelszereltségét képezi. Mint minden más alkatrész, a klíma is folyamatos karbantartást, utántöltést igényel, hogy semmilyen káros hatással ne legyen az egészségünkre, és a természetes környezetre. Egyrészt a nem megfelelően működő autóklíma berendezés megnövekedett fogyasztást eredményez, amellyel megnő a jármű káros anyag kibocsátása, illetve a rendszer tömítetlenségekor a hűtőközeg is elszivároghat, a környezetbe kerülve annak igen szennyező hatását érvényesítve. Ezen felül a nem megfelelően karbantartott klímaberendezés légúti megbetegedéseket, és allergiás tüneteket okozhat. Ezért ha a meghibásodás legkisebb jelét is észleli mindenképpen érdemes igénybe venni az autóklíma szerviz szolgáltatásunkat. A légkondicionáló időszakos karbantartásával nagy lépést tehetünk a környezetünk, és saját egészségünk megóvása felé.

Amennyiben az autóklíma szerviz szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, akkor hívjon minket bizalommal! A weboldalunkon keresztül, vagy akár telefonos egyeztetés során is kérheti egyedi árajánlatát, amelyet rövid időn belül el is készítünk Önnek!