A lengéscsillapítók legfontosabb szerepe, hogy az úton tartják a gumiabroncsokat, így csökkentve a lengéseket, ezáltal növelve a tapadást, irányíthatóságat és komfortot.

lengéscsillapítók a többi autóalkatrészhez hasonlóan elkopnak, romló menetstabilitást okoznak. A gépjármű tulajdonosok gyakran nem veszik észre, hogy elérték vagy akár át is lépték a biztonsági határt. Társaságunk egyik főtevékenységi köréhez tartozik a lengéscsillapítók javítása, amelyet magas színvonalon lát el. Ha Ön egy megbízható és kiváló szakértelemmel rendelkező társaságot keress lengéscsillapítók javítására, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Hogyan zajlik a lengéscsillapítók javítása?

Egy felmérés szerint Európában minden negyedik  járműbe új lengéscsillapítót kellene beszerelni. A lengéscsillapítók javítását  műszeres méréssel történő ellenőrzése előzi meg, amely húszezer kilométerenként javasolt is. Mivel a lengéscsillapítók a kerekek takarásában vannak, ezért csak alulról lehet őket szemrevételezni, nincs-e rajtuk sérülés vagy nem szivárog-e belőlük az olaj. A rossz állapotban lévő lengéscsillapító amellett, hogy kopogó hangot adhat, jelentősen növeli a jármű többi alkatrészének kopását.

Mikor érdemes mindenképpen megnézetni a lengéscsillapítókat?

  • rossz kanyarstabilitás
  • megnövekedett fékút
  • megnövekedett menetzaj a kerekek felől
  • a gumiabroncsok fokozottan és egyenetlenül kopnak
  • túlzottan nagy lengések a karosszérián

Az elhasználódott lengéscsillapítók egyik legnagyobb veszélye, hogy növelik a féktávolságot, amely mindenképpen veszélyezteti a biztonságos közlekedést. Ezért, ha meghibásodik a lengéscsillapító, akkor a jármű vezetője, utasai, illetve a közlekedés más résztvevői is veszélynek vannak kitéve.

Miért érdemes minket választani a lengéscsillapítók javítására?

Társaságunk gyors és költséghatékony megoldásokat nyújt a lengéscsillapítók javítására. A korszerű lengéscsillapító vizsgáló berendezéseink méréseinek köszönhetően, biztos lehet, hogy a lengéscsillapító a gyári állapotnak megfelelően kerül vissza járművébe, ezzel lehetővé téve a biztonságos közlekedést.

Ha felkeltette az érdeklődését a lengéscsillapítók javítása szolgáltatásunk, akkor keressen fel minket bátran! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassák Önnek! Amennyiben Ön is egy megbízható és szakmailag kiválóan felkészült céget keress a lengéscsillapítók javítására, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár!