Szerviz Szolgáltatásaink

Hunter gumiszervíz, gumihotel
A műhelyünk teljes körű gumiszervíz, gumihotel szolgáltatást nyújt a gépjárművekhez. Tanácsot adunk a kiválasztandó típusra vonatkozóan, felhelyezzük és kicseréljük a téli-nyári gumikat és kívánságra téli tárolást is biztosítunk.

Időszakos karbantartások
Ha az ön járművénél is esedékes az időszakos karbantartás, vagy csak szeretné átvizsgáltatni autóját, akkor szakképzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére. Az időszakos karbantartás során felmerülő problémákra azonnali gyors és hatékony megoldást tudunk nyújtani.

Flotta szerviz

Amennyiben Ön a legolcsóbb flottaüzemeltetési lehetőséget keresi számla nélkül, okosban, valószínűleg nem mi vagyunk a megfelelő szervízpartner az Ön cégének. Viszont ha egy megbízható, gyári technológiával dolgozó szervizt keres, aki rendes munkát végez, akkor nagyon elégedett lesz a munkánkkal.

Fékrendszer szerviz
Vállalkozásunk egyik főtevékenysége közé tartozik a fékrendszer szerviz, amelyet magas színvonalon, kiváló minőségű eszközökkel és tapasztalt szakemberek segítségével végzünk. Mi tudjuk, hogy a biztonság mennyire fontos családja és az Ön számára, ezért mindent megteszünk, hogy fékrendszere állapota kiváló legyen.

DPF szűrő tisztítás
A DPF szűrű eldugulását onnan tudjuk megállapítani, hogy a hagyományos regenerálás sűrűbbé válik, indokolatlanul többet fogyaszt a gépjármű és esetleg már elszíneződött csíkot húzunk magunk után az utakon. Ha a teljesítmény jelentősen visszaesik, akkor nem lehet tovább húzni a szervízlátogatást és DPF szűrű tisztítást.

Lengéscsillapítók javítása
lengéscsillapítók a többi autóalkatrészhez hasonlóan elkopnak, romló menetstabilitást okoznak. A gépjármű tulajdonosok gyakran nem veszik észre, hogy elérték vagy akár át is lépték a biztonsági határt. Társaságunk egyik főtevékenységi köréhez tartozik a lengéscsillapítók javítása, amelyet magas színvonalon lát el.

Futómű szerviz
A futóművek szerkezeti elemei a rugózást, lengéscsillapítást és stabilitást  biztosító alkatrészek, és a kerékmeghajtások. A kerékfelfüggesztés összeköti a kerekeket az alvázzal, illetve az önhordó felépítménnyel.  A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden autótípusukhoz pontosan megadják. Ezen értékek folyamatos ellenőrzésével, illetve beállításával elkerülhető válnak azok a problémák, amelyeket már vezetés közben is zavaró tényezőkként érzékelünk.

Autóklíma szerviz
A gépjárműben lévő klíma a komfortérzet növelésén túl egy fontos biztonsági dolog. A nyári kánikulában csökken a vezetés közbeni reakcióidő ezért jelentősen megnő a balesetek kockázata. Ezért lett ma már fontos az autókban a  klíma és ezért lett alapfelszerelés a legtöbb típusnál. Ahogy az autó egyes egységei, úgy az autóklíma is időszakos szervizelést igényel.

Elektromos autójavítás

Az elektromos autók teljesen más megközelítést igényelnek a tulajdonosoktól, illetve az autószervizektől is. Mások a töltési lehetőségek, a hatótávolságok, illetve a szervizelési és karbantartási előírások is. Magasan képzett munkatársaink szakszerűen tudják ezeket a speciális munkákat is nagy szakértelemmel elvégezni.

Kipufogó javítás
A kifogástalanul működő kipufogó rendszer döntően befolyásolja a motor teljesítményét, gazdaságos üzemelését és élettartamát. A kipufogónak kiemelkedően fontos szerepe van a károsanyagok kibocsájtásának a szabályozásban. A jól működő kipufogónak a megengedett határértékek alá kell csökkentenie a káros anyag kibocsátást és a zajterhelést.

ADAS, Kamera és Radar beállítás

Számítógépes diagnosztika