A Budai Bosch Car Service teljes körű gumiszervíz, gumihotelt biztosít. Vállaljuk a gumiabroncsok cseréjétől a kiegyenlítésen át a keréktárcsák tisztításán keresztül a tárolásig mindent. A gumihotel szolgáltatásunkkal biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy gumiabroncsaikat szakszerűen tároljuk, így az időjárástól függetlenül mindig biztonságosan vezethetnek.

A műhelyünk teljes körű gumiszerviz, gumihotel szolgáltatást nyújt a gépjárművekhez. Tanácsot adunk a kiválasztandó típusra vonatkozóan, felhelyezzük és kicseréljük a téli-nyári gumikat és kívánságra téli tárolást is biztosítunk. A professzionális szervizelés és javítás mellett szakembereink az abroncsnyomást és a gumiabroncsok futófelületét is ellenőrzik. Kérésére örömmel ellenőrizzük a futómű beállítását is, és az új gumiabroncsok felhelyezése előtt elvégezzük a szükséges beállításokat a féloldalas vagy egyenlőtlen kopás megelőzésére.

Hunter gumiszerviz, gumihotel – aggódnia többé nem kell

Előfordult már Önnel, hogy meglepte a hó vagy a jég? Ha szándékosan használ nyári gumikat télen, emellett nehéz lesz érveket felsorakoztatnia a rendőrség előtt. Pénzbírságra és büntetőpontra számíthat. Ráadásul a biztosítója sem fogja megtéríteni a kárt, ha nem megfelelő gumiabroncsokat használ. Elvégre a balesetek kockázata télen egyébként is sokkal nagyobb. Ezért javasoljuk, hogy októbertől húsvétig mindig használjon téli gumiabroncsokat.

Miért érdemes az általunk nyújtott gumiszervíz, gumihotel szolgáltatás választani?

  • Kiegyenlítés, tisztítás, tárolás és kerékcsere
  • Abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek szervizelése
  • Vezető gyártók minőségi gumiabroncsai

A Budai Bosch Car Service a gépkocsik szakértője. A legjobb helyen jár, ha a gumiabroncsait szakértői kezekben szeretné látni. Rendelkezésére állunk akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni, vagy karbantartást szeretne végeztetni, kollegáink a Bosch műszaki tapasztalatával és gyári beszállítói minőségű alkatrészekkel állnak szíves rendelkezésére.

A Budai Bosch Car Service hálózatban minden szerviz rendelkezik a legújabb technológiák javításához szükséges eszközökkel, alkatrészekkel, és a kollégáink képzettsége biztosítja, hogy az ön gépkocsija mindig kifogástalan állapotban legyen.

Gumiszerviz szolgáltatásunkhoz a legkorszerűbb Hunter márkájú kerékszerelő és kiegyensúlyozó gépeket használjuk. Utóbbival terhelőgörgős vizsgálat is végezhető a keréken, mellyel a többi kiegyensúlyozó géppel szemben teljes körűen szimulálható a kerék úton való futása, kiszűrhető és orvosolható a gumiabroncs és a felni vibrálása.

Ha a Hunter gumiszerviz, gumihotel szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, akkor hívjon minket bizalommal! Készséggel állunk a rendelkezésére, hogy megválaszoljuk minden felmerülő kérdését!