Az Euro 5-ös szabvány kötelezően előírja, hogy 100.000 kilométerenként, illetve 5 évente ellenőriztetni kell a szűrőt egy szakemberrel. A kötelező karbantartáson kívül csak akkor kell elgurulnunk a szervizbe, ha problémák jelentkeznek. A DPF szűrű eldugulását onnan tudjuk megállapítani, hogy a hagyományos regenerálás sűrűbbé válik, indokolatlanul többet fogyaszt a gépjármű és esetleg már elszíneződött csíkot húzunk magunk után az utakon. Ha a teljesítmény jelentősen visszaesik, akkor nem lehet tovább húzni a szervizlátogatást és DPF szűrű tisztítást.

A Budai Bosch Car Service teljes körű és magas színvonalú gépjármű szervizelési és karbantartási szolgáltatás nyújt. Műhelyünk a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve és magasan képzett, tapasztalt szakemberek segítenek ügyfeleinknek. Minden egyes problémára a legköltséghatékonyabb megoldást igyekszünk megtalálni. Célunk, hogy ügyfeleink számára professzionális szolgáltatást nyújtunk, amellyel hozzájárulunk a biztonságos közlekedéshez és a gépjárművek kifogástalan működéséhez. Ezért munkánk során minden alkatrészt a legnagyobb alaposággal vizsgálunk át. Szolgáltatásaink között megtalálható a DPF szűrő tisztítása is, amelyet szintén a minőség és a biztonságos működés jegyében látunk el.

Ha Ön egy megbízható céget keress a DPF szűrő tisztítására, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

Mikor van szükség a DPF szűrő tisztítására?

Ha alábbi meghibásodások jelentkeznek járművén, akkor mindenképpen javasolt a DPF szűrő tisztítása, illetve egy általános szervizelés:

  • A DPF szűrő hibáját jelző kontroll lámpa folyamatosan jelez
  • A fenti kontroll lámpa hiányában elektromos hibát jelez az autó és a hibakód kiolvasást követően derül ki, hogy a probléma a DPF szűrővel van.
  • A gépjármű egyre gyakrabban regenerál
  • Az autó szokatlan módon elkezd füstölni.
  • Az autó teljesítménye lecsökken, a motor fordulatszámát nem lehet 2000 fölé emelni (az autó vészüzemmódba kapcsol).

Bízunk benne, hogy a DPF szűrő tisztítása szolgáltatásunk felketette az érdeklődését és hamarosan az ügyfeleink között köszönhetjük! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a DPF szűrő tisztítással kapcsolatban, akkor keressen fel minket bizalommal telefonon, vagy akár a weboldalunkon keresztül is!