Minden autógyártó előírja, illetve javasolja a járművek időszakos karbantartását. Általában évente egyszer, vagy egy bizonyos kilométerszám megtétele után esedékes az időszakos karbantartás. Ezenfelül érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a gyártó maga mit határozott meg az adott típusra. Legtöbbször nem is nekünk kell figyelni az időszakos karbantartás esedékességét, mert sok esetben maga az autó is jelzi a műszerfalon, hogy ideje van a felülvizsgálatnak. Ilyenkor gyújtás ráadásakor, vagy indítás után hangjelzés hallható vagy piktogram-jelzés látható a műszerfalon. Ha az Ön járművénél is esedékes az időszakos karbantartás, vagy csak szeretné átvizsgáltatni autóját, akkor szakképzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére. Az időszakos karbantartás során felmerülő problémákra azonnali gyors és hatékony megoldást tudunk nyújtani.

Miért érdemes elvégeztetni az időszakos karbantartást?

Az időszakos karbantartást nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Nem csak azért mert kötelező, hanem biztonsági szempontokból sem elhanyagolható. Ezen felül az időszakos karbantartás során fény derülhet olyan problémákra is, amelyek később akár komoly veszély is jelenthetnek a járműre. Az időszakos karbantartás során ezt kiküszöböljük és költséghatékony megoldásokat kínálva hárítjuk el a problémát.

Időszakos karbantartások a Budai Boschtól

Az időszakos karbantartást a gyártó írja elő, illetve maga a gépjármű is jelzi az időszerűségét. Egyre több típus fedélzeti menürendszerében is ki kereshető, hogy mikor fog esedékessé válni az időszakos karbantartás. Az időszakos karbantartás a legfontosabb esemény az autó életében. Általában motorolaj csere valamint egy teljes átvizsgálás jellemzi. Az átvizsgálásról jegyzőkönyv készül, melyből az autó aktuális műszaki állapota látható. A jegyzőkönyv tartalmából nagyjából egy évre előre kivetíthetőek az esetlegesen javításra szoruló fődarabok, láthatóak a költségek. Az autó így egy átlátható állapotú és költségű munkaeszköz lesz, nem pedig ismeretlen problémahalmaz.

Készséggel állunk rendelkezésére a járműve időszakos karbantartásának az elvégzésében! Az időszakos karbantartás során minden szükséges adminisztrációt el látunk (pl. szervizkönyv lepecsételése stb.). Oldalunkon keresztül, vagy telefonon is kérhet részletes árajánlatot, amelyet rövid időn belül el is készítünk a részére.  Amennyiben felkeltette az időszakos karbantartás szolgáltatásunk az érdeklődését, akkor hívjon minket bizalommal!